Schecter Nick Johnston USA Signature Atomic Fire Elektromos gitár

#7153

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 18900 hűségpontot. A kosarad összesen 18900 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 18 900 Ft‎.


1 890 000 Ft‎ áfával

  • A gyönyörű Atomic Fire színben pompázó gitár rendkívül magas minőségű alkatrészekkel és anyaghasználattal készült, hogy minden játékos számára lenyűgöző hangzásvilágot és kényelmes játékot biztosítson.

    A nyak kiváló minőségű Wenge fából készült, melyet Macassar Ebony fogólap borít mely elegáns megjelenést kölcsönöz a gitárnak, miközben a Schecter Locking hangolók precíz hangolást biztosítanak.

    Az alder testet flamed maple top díszíti, amely nemcsak gyönyörű megjelenést kölcsönöz a hangszernek, hanem kiváló rezonanciát is biztosít.

    A contoured bolt-on konstrukció kényelmes játékot tesz lehetővé, míg az aged chrome hardware elegáns külsőt kölcsönöz a gitárnak.

    Az elektronika terén sem kell kompromisszumot kötnöd: a Nick Johnston Signature Atomic Set pickupok lenyűgöző hangzást biztosítanak, melyet a Master Volume/Master Tone/5-Way Switch kontrollrendszerrel finomhangolhatsz az egyéni preferenciáidnak megfelelően.

    Végül, de nem utolsósorban, a gitár hihetetlen teljesítményt nyújt mind a színpadon, mind a stúdióban, így bátran fedezheted fel vele a saját zenei világodat, és kihozhatod belőle a legjobbat. Legyen a Nick Johnston USA Signature Flame Top Nitro a zenei utazásod társasága!

  • Balkezes/Jobbkezes Jobbkezes