Schecter Hellraiser Avenger Black Cherry elektromos gitár

#1798

Új

Az Avenger Black Cherry egy olyan elektromos gitár, amely ötvözi a csúcstechnológiát és a dizájnt, így lehetővé téve számodra, hogy kifejezd magad a zene világában. Fedezd fel a hangok új dimenzióját ezzel az elegáns és erőteljes hangszerrel!

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 3199 hűségpontot. A kosarad összesen 3199 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 3 199 Ft‎.


319 900 Ft‎ áfával

  • Fedezd fel a Schecter Hellraiser Avenger Black Cherry elektromos gitár erejét és hangzásvilágát! Ez a lenyűgöző hangszer a kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés tökéletes ötvözete, ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztalt gitárosok számára. A Hellraiser sorozat a kifinomultság és a teljesítmény csúcsát képviseli a Schecter kínálatában. Az Avenger testforma modern és agresszív, amely hangsúlyozza a hangszer erőteljes karakterét. Az EMG 81 és 89R aktív hangszedők kiváló érzékenységgel és dinamikával rendelkeznek, így a gitár kiválóan alkalmas kemény rocktól a szép tiszta hangokig. A gitár testét mahagóni felső rész és mahagóni hátsó rész alkotja, a ragasztott mahagóni nyak pedig rendkívüli tartósságot és rezonanciát biztosít. Az exkluzív Black Cherry kivitel egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a gitárnak, amely magával ragadja a közönséget a színpadon és a stúdióban egyaránt. A push-pull potméterek lehetővé teszik, hogy könnyedén váltogasd az EMG 89R hangszedő közötti módokat, így széles skálán mozoghatsz a különböző zenei stílusok között. A Grover hangolók és a TonePros híd biztosítják, hogy a gitár hosszú ideig kiválóan tarthassa a hangolását.
  • Szín Black Cherry
    Hangszedők EMG hangszedők
    Test forma Avanger
    Hardver szín Black chrome
    Húrok száma 6
    Gyűjtő szín Piros
    Nyak anyaga Mahagóni
    Bundok száma 24
    Balkezes/Jobbkezes Jobbkezes
    Menzúra 648 mm - 25,5"
    Test anyaga Mahagóni
    Elektronika Főhangerő
    Nyak csatlakozás Ragasztott
    Fogólap anyaga Rózsafa