Roland LX-5-DR SET Digitális Zongora

LX-5-DR SET

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 10999 hűségpontot. A kosarad összesen 10999 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 10 999 Ft‎.


1 099 900 Ft‎ áfával

  • A Roland LX-5 egy prémium digitális zongora, amely a legújabb technológiákat ötvözi a kiváló hangzás és játékélmény érdekében.

    Az LX-5 széles választékát kínálja azoknak a zenei lehetőségeknek, akik értékelik a hagyományos zongora hangzását és érzését, de a modern technológia nyújtotta előnyöket is ki akarják használni.

    A SuperNATURAL Piano technológia segítségével a zongora rendkívül részletgazdag és élethű hangzást produkál, amely hűen tükrözi a hagyományos akusztikus zongorák hangját és dinamikáját.

    Az LX-5 ergonomikus kialakítása és kifinomult megjelenése magával ragadó, így ideális választás lehet mind otthoni, mind pedig színpadi vagy stúdió környezetben való használatra. Az eszköz több beépített hangszerhanggal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző stílusokban játszhassanak és megtalálják a számukra ideális stílust.

    A Roland LX-5 további funkciói közé tartozik a Bluetooth kapcsolat lehetősége, amely lehetővé teszi a zongora csatlakoztatását okostelefonokhoz, táblagépekhez vagy számítógépekhez, valamint a beépített felvételi és lejátszási lehetőségek, amelyek segítségével könnyedén rögzíthetjük és visszajátszhatjuk kedvenc dalainkat.

    Összességében a Roland LX-5 egy modern digitális zongora, amely a hagyományos hangzást és érzést ötvözi az innovatív technológiával, így lehetővé téve a zenei kifejezés széles skáláját mindazoknak, akik igényes hangzásvilágra vágynak.