Epiphone Matt Heafy Les Paul Custom Origins Elektromos Gitár Keménytokkal

EILPCMKH6BWGH3

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 4450 hűségpontot. A kosarad összesen 4450 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 4 450 Ft‎.


445 000 Ft‎ áfával

  • Az Epiphone büszkén mutatja be a harmadik Signature modellt, amelyet a Trivium kivételesen tehetséges Matt Heafy-vel közösen terveztek.
    A Matt Heafy Les Paul™ Custom Origins, két egyedi készítéső Fishman Fluence® hangszedőt tartalmaz. Mindkettő három különböző hangot biztosít.
    Az Alnico nyaki hangszedő modern, aktív, nagy kimenetű Alnico humbucker™ hangot, Clean, Crisp és Fluid hangot, valamint Glassy, Scooped, hi-fi single coil hangot biztosít.
    A Ceramic hídi hangszedő modern, aktív, nagy kimenetű Ceramic humbucker hangzást, nagy kimenetű passzív Ceramic humbucker Tone-t, felezést és Ovewound single coil hangzást kínál.
    Ezeket a hangválasztási lehetőségeket push/pull hangerő- és hangszín potméterekkel választhatod ki. A juharfa fedlappal ellátott mahagóni test modern súlycsökkentéssel rendelkezik az órákig tartó kényelmes játék érdekében, a mahagóni nyak SpeedTaper™ D profillal rendelkezik a kivételes felső-fret hozzáférésért.
    Az arany hardverek, ideértve a zárható Grover® Rotomatic® hangolókat Tulip kulcsokkal, és a klasszikus Les Paul Custom kozmetikumok kiemelkedővé teszik ezt a gitárt a színpadon.
    Egyedi keménytokot tartalmaz.