Dunlop M83 MXR BASS CHORUS DELUXE-EA chorus Kinagyítás

Dunlop M83 MXR BASS CHORUS DELUXE-EA chorus

M83

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 849 hűségpontot. A kosarad összesen 849 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 849 Ft‎.


84 900 Ft‎ áfával

  • A Bass Chorus Deluxe tetején elhelyezett Flanger és X-Over gombokkal rendelkezik LED állapotjelzőkkel. X-Over módban az alacsony frekvenciájú moduláció 100 Hz-en csökken - tökéletesen alkalmas a felső regiszter akkordjainak, dallamainak és kitöltéseinek lejátszására, miközben az alsó végét dallamban tartja. A Bass és Treble vezérléssel csökkentheti vagy növelheti az alacsonyabb és a legmagasabb szinteket, és alakíthatja a hatás tónusos jellegét. Széles sztereó hangzáshoz válassza a TRS (tip-ring-sleeve) sztereó vezetékes bypass módot egy belső kapcsolón keresztül. Ebben a módban egy TRS-TS (hegyes hüvely) Y-osztó kábellel küldheti az effektjelet két különböző erősítőbe, lehetővé téve a moduláció balról jobbra mozgását.

    A Bass Chorus Deluxe csatlakozik a díjnyertes pedálok sorához az MXR Bass Innovations sorban, amelyeket mindegyiket basszusgitárosok terveztek a basszusgitárosok számára.