Dunlop M281 MXR THUMP BASS PREAMP-EA preamp pedál Kinagyítás

Dunlop M281 MXR THUMP BASS PREAMP-EA preamp pedál

M281

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 709 hűségpontot. A kosarad összesen 709 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 709 Ft‎.


70 900 Ft‎ áfával

  • Az MXR Thump Bass Preamp hangtompító, jelerősítő és teljesen barázdafokozó gép. Ezt a pedált akkor fogalmazták meg, amikor az MXR tervezőcsapata és házon belüli basszusgitárosaink felfedezték, hogy az Echoplex® Preamp hangos titkos mártása ugyanolyan kellemes hangulatot hozott létre a basszussal, mint a gitárral. Ezt az áramkört alapjaként használva az MXR csapata hozzáadott egy egyszerű, de mégis hatásos hangformáló felületet, hogy a tökéletes mélyhangot tárcsázhassa a színpad és a stúdió számára.

    A szükséges hang elkészítése egyszerű. Az Echoplex Preamp áramkör gondosan kiegyensúlyozott EQ profillal kondicionálja a jelet, és ez a pedál hangvezérlője lehetővé teszi, hogy onnan vegye át. A Magas és a Basszus gombok 4 kHz-en, illetve 40 Hz-en vágják vagy növelik a frekvenciákat, míg a Mid gombbal a Frekvencia gombbal beállított középtartományt 250 Hz-ről 1 kHz-re vágják vagy növelik. Ezt a frekvenciatartományt úgy választották meg, hogy a játékosok maximális rugalmasságot és minimális felhajtást kapjanak a basszusjel finomításakor.