Dunlop M280G1 MXR VINTAGE BASS OCTAVE MINI-EA oktáv pedál Kinagyítás

Dunlop M280G1 MXR VINTAGE BASS OCTAVE MINI-EA oktáv pedál

M280G1

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 805 hűségpontot. A kosarad összesen 805 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 805 Ft‎.


80 500 Ft‎ áfával

  • Az MXR Vintage Bass Octave a klasszikus áramkör meleg analóg mély basszus hangulatát fejleszti, kiemelkedő nyomkövetéssel, tisztább fejtérrel és a modern játékosok által igényelt sokoldalúsággal. Ez a pedál a sima, zenei hangok lenyűgöző tartományát adja át - a hangsűrűsödő morgástól a mellkasig dübörgő dub hangokig - mindezt a helytakarékos MXR mini házban.

    A Vintage Bass Octave hangja gazdag és torokszerű, és kétféle formában jelenik meg - egy oktávval lefelé és két oktávval lejjebb. Mindegyiket külön lehet tárcsázni az október 1-jei és az október 2-i hangerőszabályzóval, és a száraz hangerőszabályzóval a tiszta jel tárcsázásához pontosan elkészítheti a fúrógéphez megfelelő keveréket. A nagyobb egyértelműség és definíció érdekében a Mid kapcsolóval növelheti tiszta jelének középhatását 800 Hz-en + 6dB-tal. Szeretne még nagyobb lendületet? Csak távolítsa el az alsó lemezt, és állítsa be a belső trimpot úgy, hogy + 13dB-ig felrúgja. Végül, ez a pedál a Constant Headroom Technology ™ technológiával van felszerelve, amely egy egyedi áramkör, amely tiszta, kristálytiszta fejtéret biztosít 9 voltos áramforrásból 18 volt előállításával.