Dunlop M228 MXR DYNA COMP DELUXE-EA kompresszor Kinagyítás

Dunlop M228 MXR DYNA COMP DELUXE-EA kompresszor

M228

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 659 hűségpontot. A kosarad összesen 659 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 659 Ft‎.


65 900 Ft‎ áfával

  • A Dyna Comp Deluxe kompresszor soha nem látott irányítást biztosít az effektpedálok történetében a legikonikusabb tömörítési hanghoz. Az eredeti Dyna Comp Compressor mindig több volt, mint haszonelvű hatás - a gitárosok évek óta az ütős tónusát használják hangjaik élénkítésére. A Dyna Comp Deluxe Compressor áramköre és a frissített kezelőfelület ezt a klasszikus hangzást nyújtja, formálva és ízlés szerint ízesítve.

    Először is, ez a pedál ugyanazon CA3080 „fémdobozos” integrált áramkör köré épül, amely szerves részét képezi a Dyna Comp Compressor szkript vintage teljesítményének, csendesebb működésének, nagyobb átláthatóságának és megnövekedett dinamikatartományának. Ezután a Tiszta vezérlés lehetővé teszi az érintetlen jel és a tömörített jel keverését, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő egyensúlyt, a Tone vezérlés pedig lehetővé teszi a tömörített jel további finomítását. A Támadás kapcsolóval válthat a vintage stílusú lassú támadási idő és a modern stílusú gyors támadási idő között. Végül a megszokott Output és Sensitivity gombok szabályozzák a hangerő szintjét, illetve a fenntartás hosszát.

    A Dyna Comp Deluxe kompresszor minden szükségeset megad ahhoz, hogy ez a klasszikus effektus támogassa a fúrótorony hangját, a 70-es évekbeli squishy tömörítéstől a sok modern játékos által kedvelt nyitott, átlátszó “light touch” tömörítésig.