Dunlop M222 MXR TALKBOX pedál Kinagyítás

Dunlop M222 MXR TALKBOX pedál

M222

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 949 hűségpontot. A kosarad összesen 949 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 949 Ft‎.


94 900 Ft‎ áfával

  • A Talk Box egy klasszikus effekt - ezt a valaha felvett legnagyobb dalokon hallhatja, a műfajok és az idők folyamán, a funktól és a 70-es évek rockjától kezdve a hard rockig és a metalig. Egyedülálló, kifejezetten kifejező jellege azonnal felismerhető.

    Az MXR csapata finombeállította a Talk Box-ot a modern koncertezés kényelmének és a tónusszobrászatnak, miközben megőrizte az összetéveszthetetlen szonikus karaktert, amely legendává tette a hatást. A saját erősítőjével és hangszóró-meghajtójával az MXR Talk Box kompakt és pedalboard-barát - nem kell külön felszerelést vagy patchet körbevennie az erősítő hangszórójának kimenetébe. A Hangerő, Tone és Gain vezérléssel pedig a maximális hatás érdekében alakíthatja és hozzáadhatja a Talk Box hangját.

    Mint minden MXR pedál, az MXR Talk Box is egy erős, útra kész házba van építve, hogy kibírja az út szigorúságát. Tartalmaz egy 18 voltos tápegységet, egy 8 '-os műtéti csövet és egy mikrofon állványt.