Dunlop GCB65 CUSTOM BADASS CRY BABY-EA wah pedál Kinagyítás

Dunlop GCB65 CUSTOM BADASS CRY BABY-EA wah pedál

GCB65

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 979 hűségpontot. A kosarad összesen 979 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 979 Ft‎.


97 900 Ft‎ áfával

  • A Cry Baby Custom Badass Dual-Inductor Edition Wah egyesíti a történelem két legismertebb wah-hangját, széles és dinamikus palettát kínálva zenei kifejezéséhez.

    Kifejező és torokszerű: a Halo ™ induktor.
    A Halo Inductor előállítja ezt a lélegzetelállító hangot, amelyet a brit blues-legendák tettek híressé - széles, rendkívül kifejező söpörés és torokszerű középtartomány, amely visszacsatolásra utal. Válassza a Halo induktort, hogy gazdagságot és ütést adjon a vezető hangokhoz.
    Világos tisztaság és buja harmonika: a piros Fasel® induktor.
    A Cry Baby Wah modern korának hangzása, a piros Fasel induktor fényes tisztaságot és buja harmonikusokat szolgál fel. A GCB95 áramkörével kombinálva ez az induktor lehetővé teszi, hogy szuper nagy hangerővel rúgja fel, mindenféle nem kívánt nyikorgás nélkül. Amikor eljött a nagy nyereség és a nagy, ropogós akkordok ideje, válassza a piros Fasel induktort.
    Váltás a kettő között egy kapcsoló rúgásával.
    A Halo és a Fasel induktorok között bármikor előre-hátra mozoghat a rúgókapcsolóval, amely kényelmesen a pedál jobb oldalán található.
    A saját teljesítményedre hangolva.
    Alakítsa ki az egyes induktorok hangját, hogy megfeleljen szinte minden helyzet igényeinek. Mindegyiknek megvan a saját toe-down frekvenciavezérlése, így kiegyensúlyozhatja őket, vagy hangsúlyozhatja természetes tulajdonságait. Ha azt szeretné, hogy a piros Fasel Inductor tisztább és egyenletesebb csúcsokat érjen el, tárcsázza vissza a toe-down frekvenciát. A szuper agresszív hang érdekében, amely átvágja a keveréket, forgassa fel. Hasonlóképpen megadhatja a Halo Inductor extra definícióját, vagy gazdagodhat annak gazdag, sötét finomságában. Ha változik a különböző hangprofilokkal rendelkező gitárok között, akkor használhatja a toe-down frekvenciavezérlőket az egységesség fenntartása érdekében.