Dunlop EVH5150 MXR EVH 5150 OVERDRIVE-EA Kinagyítás

Dunlop EVH5150 MXR EVH 5150 OVERDRIVE-EA

EVH5150

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 949 hűségpontot. A kosarad összesen 949 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 949 Ft‎.


94 900 Ft‎ áfával

  • Az MXR® tervezőcsapat együttműködött Eddie Van Halennel, hogy az erőteljes telítettség és a hipervezérelt hangok teljes skáláját biztosítsa a lábad előtt. Az így kapott EVH 5150 ™ Overdrive a kézi állítású többlépcsős MOSFET-ekhez csatlakozik a kezelőszervek teljes kiegészítésével, hogy túlhajtott csőszerű hangokat és kivételes hangzási rugalmasságot biztosítson az erősítők és a hangszórószekrények széles választékán keresztül.

    Akár a színpadon, akár a stúdióban, az EVH 5150 Overdrive kezelőszervei tárcsázzák a teljes spektrumot - Eddie úttörő korai klasszikus hangjaitól kezdve az általa használt nagy nyereségű, szuper-artikulált hangig. A kimenet és az erősítés vezérlői állítják be a hangerő és a torzítás szintjét, míg a 3 sávos passzív hangverem EQ rész ízlés szerint formálja a hangot. A Boost kapcsoló nagy sebességre rúgja az 5150 Overdrive-t extra erősítéssel és tömörítéssel, a Gate vezérlés pedig - a Smart Gate® áramkörből táplálva - megszelídíti a nem kívánt zajt.

    Az EVH 5150 Overdrive valódi bypass kapcsolással rendelkezik, és az útra érdemes házban egyedi EVH műalkotásokkal díszített.