Dunlop EP101 ECHOPLEX-EA preamp Kinagyítás

Dunlop EP101 ECHOPLEX-EA preamp

EP101

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 669 hűségpontot. A kosarad összesen 669 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 669 Ft‎.


66 900 Ft‎ áfával

  • Amikor az Echoplex® EP-3 megjelent, a gitárosokat megragadta, ahogy előerősítője édesítette hangjukat. Hamarosan az EP-3 bekerült a legjobb gitárosok lemezeire - Jimmy Page-től Eddie Van Halen és Eric Johnsonig - éppúgy, mint hangszínszabályozó képessége, mint a szalagvisszhangja. Most közvetlenül az pedáljára teheti az EP-3 legendás titkos szószt.

    A Dunlop EP101 Echoplex előerősítője az EP-3 kezelőfelületének varázsát teremti meg, egy Field-Transistor (FET) funkcióval, ugyanúgy, mint az eredeti, és pontosan ugyanazt a jelutat követi. A Gain vezérlés lehetővé teszi, hogy a jelet + 11dB-ig fokozza, könnyű aszimmetrikus vágással magasabb beállításoknál, egy kis finom szerves szemcséért.

    Az Echoplex Preamp szabványos 9 voltos tápfeszültséggel működik, és tartalmaz energiagazdálkodási áramköröket, amelyek garantálják az állandó fejtéri teljesítményt a 9 voltos akkumulátor normál élettartama alatt. A nagy igénybevételnek örvendő, 90-es fázisú házzal, az EP-3 gombbal, az igazi bypass kapcsolóval és az állapotjelző LED-mel az Echoplex előerősítőt úgy tervezték, hogy az utakon verjen, így otthagyhatja törékeny vintage darabját.