Dunlop CSP037 MXR RAIJIN DRIVE-EA torzító Kinagyítás

Dunlop CSP037 MXR RAIJIN DRIVE-EA torzító

CSP037

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 649 hűségpontot. A kosarad összesen 649 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 649 Ft‎.


64 900 Ft‎ áfával

  • Shin Suzuki a legelismertebb erősítő- és pedáltervező Japánban, amelyet a tonechaserek világszerte elismertek, mert képes hűen újrateremteni a zenetörténet egyik legfoghatatlanabb hangját. A Shin's Music tokiói tulajdonosaként a hihetetlen tónusok iránt el nem múló füleket művelt. 2016-ban Shin együttműködött az MXR Custom Shop-szal, hogy létrehozza a Shin-Juku Drive Pedal-t, egy olyan pedált, amelyet széles körben dicsérnek azért, mert megragadta a legendás hírű ritka erősítő nyers szonikus összetettségét.

    Shin és az MXR Custom Shop ismét összefogtak, hogy létrehozzák a Raijin Drive Pedal-t, egy olyan pedált, amely két ikonikus japán taposót - egy túlhajtást és egy torzulást - újít meg, nagyobb hangtartományban és használhatóságban, hogy ezek a szeretett hangok lépést tarthassanak a modernekkel hang üldözés.

    Shin mindkét csatornát a semmiből tervezte, kifinomult fülével csiszolta a fent említett pedálok legjobb tulajdonságait, majd sokoldalúbb és érzékenyebb tónuspalettával hozta létre őket. Az overdrive jel sima, kövér és nyitott, míg a torzító jel agresszív, harmonikusan gazdag ütést tartalmaz, éppen annyi erősítéssel, hogy jó és nehéz legyen. Minden jel kiegészíti hangszerének hangját, lehetővé téve, hogy egyedi hangnemű karaktere legyen a keverék sztárja. A kettő váltogatása olyan egyszerű, mint egy kapcsoló mozgatása. A szint, a hang és a meghajtó vezérlésével rendkívül könnyű tárcsázni nagyszerű hangzásban és elkezdeni a játékot.