Cubase 5 - Kezdőtől a profi szintig Kinagyítás

Cubase 5 - Kezdőtől a profi szintig

ISBN 978-963-08-0391-5

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 75 hűségpontot. A kosarad összesen 75 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 75 Ft‎.


7 500 Ft‎ áfával

  • Cubase 5 kézikönyv ? Kezdőtől a profi szintig

    A Cubase a zenekészítés és a hangfelvétel alapvető professzionális rendszere. Méltán elismert felhasználó-barátsága, rugalmassága és újszerű dizájnja miatt. E könyv célja, hogy a legjobbat hozhassuk ki a szoftverből. A Cubase 5 kézikönyv ? Kezdőtől a profi szintig nem a használati utasítás újrakadása. Segítségével a lehető legrövidebb időn belül kiismerhetjük a szoftvert, de ami még fontosabb: haladó módszerekre világít rá, és emellett széles körű elméleti tudást biztosít a minél magasabb színvonalú eredmény elérése érdekében.

    Az érintett témák között szerepel a felvétel, a szerkesztés, a Project ablak kezelése; a vágás és loopolás a Sample szerkesztőben; MIDI-szerkesztés; keverés és masterelés a Mixerben. Emellett szó esik felvételi módszerek ről, EQ-ról, kompresszióról, gatingről, limitingről, plugin effektekről, automatizációról, surround hangról, pattern alapú elrendezésről, kvantálásról, ütemdizájnról, audio warpingról, hangmagasság korrekcióról, tempókezelésről, szinkronizációról, média menedzsmentről és VST-hangszerekről.
    A könyvben számos útmutatást, tippet és gyakorlatot találunk, valamint tartalmaz egy átfogó linkgyűjteményt és szójegyzéket is. 100, hatékonysággal kapcsolatos tipp és hatalmas makrokönyvtár segíti zenekészítési és programozási képességeinket magasabb szintre fejlődni.

    Ötvözve az alapos tudnivalókat a Cubase-ről és az elméleti tudást a hangfelvétel és zenetechnológia világáról, ez a könyv segítségünkre lehet projektjeink megtervezésétől a soksávos felvételeken keresztül a keverésig és masterelésig.
    A Cubase 5 kézikönyv ? Kezdőtől a profi szintig ideális útikalauz a szoftver minden felhasználója számára, legyen az zenész, producer, hangfelvevő vagy audio szakember.