BOSS GT-1 gitár multieffekt processzor Kinagyítás

BOSS GT-1 gitár multieffekt processzor

GT-1

Új

BOSS GT-1 gitár multieffekt processzor

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 1109 hűségpontot. A kosarad összesen 1109 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 1 109 Ft‎.


110 900 Ft‎ áfával

  • A rendkívül könnyű és egyszerűen kezelhető GT-1 processzor bármilyen szituációban professzionális hangzást nyújt. A BOSS GT sorozat hatékony hanggenerátora világklasszis erősítők és effektek óriási tárházát kelti életre, minden zenei műfajhoz. A korszerűsített kezelőfelületen keresztül gyorsan és intuitív módon hozhatunk létre hangszíneket, miközben egy címezhető vezérlő kapcsoló és egy Expression pedál biztosítja a dinamikus, valósidejű effekt beállítást. A BOSS TONE CENTRAL-hoz csatlakozva pedig ingyenesen tölthetünk le professzionális patch-eket, szerkesztő szoftvereket és sok mást. Legyen szó kezdő gitárosról, hétvégi hobbi zenészről vagy koncertező profiról, a kompakt és strapabíró GT-1 kiváló hangzása minden igényt kielégít.

    • Csúcskategóriás BOSS hanggenerátor egy lábbal vezérelhető, könnyű, kompakt készülékben

    • Modern formavilág, amely megkönnyíti a biztonságos szállítást a gitártokban

    • Easy Select és Easy Edit funkciók a patch-ek gyors kiválasztásához és beállításához

    • 7 óra folyamatos működés 4db AA elemmel

    • Beépített vezérlő kapcsoló és Expression pedál, valamint egy lábkapcsoló/Expression és egy USB aljzat

    • Ingyenesen letölthető profi patch-ek a BOSS TONE CENTRAL-ból

    Kivételes hangzás

    A csúcskategóriás GT hanggenerátornak köszönhetően, a GT-1 hangminősége és hangszín létrehozási képességei messze meghaladják az átlagos, kompakt multi-effekteket. Az OD-1 Overdrive és más hasonló klasszikus BOSS effektektől az MDP technológián alapuló modern effektekig, most mindent egy készülékbe sűrítettek. Mindezek mellet a COSM erősítő hangzások óriási tárháza is elérhető, beleértve a legendás Vintage hangzásokat és az ideális gitárhanghoz és játékérzethez optimalizált saját BOSS hangzásokat is. Az Acoustic Simulator, Guitar Simulator és más speciális effekt még tovább szélesítik a hangzásbeli lehetőségeket, a beépített Looper pedig hasznos társ a gyakorláshoz és számos lehetőséget tartogat az élő előadásokhoz is.