Roland KS-13 Állítható Asztali Billentyűzet állvány

KS-13

Új

A Roland KS-13 egy masszív és megbízható billentyű állvány, melyet kifejezetten digitális billentyűs hangszered támogatására terveztek.

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 809 hűségpontot. A kosarad összesen 809 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 809 Ft‎.


80 900 Ft‎ áfával

  • Masszív és megbízható, melyet kifejezetten digitális billentyűs hangszered támogatására terveztek. Az állvány könnyűsúlyú és könnyen összeszerelhető, így ideális választás bármilyen előadáshoz vagy stúdiómunkához.

    Masszív kialakítás: A Roland KS-13 állvány acélból készült, amely kiváló stabilitást biztosít még a nehéz hangszermodellek esetében is.
    Max Teherbírás:70 kg
    A masszív kialakítás garantálja, hogy hangszered biztonságban és stabilan álljon az állványon.
    Állítható magasság: Az állvány magassága könnyen állítható, lehetővé téve számodra a kényelmes játékpozíciót.
    Állítható magasság három fokozatban: 641mm, 709mm, 777mm
    Állítható szélesség:1132mm-1606mm
    Összecsukható design: A KS-13 könnyen összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható. Ez ideális megoldás azoknak, akik gyakran szállítják hangszerüket koncertekre vagy próbákra.
    Univerzális kompatibilitás: Az állvány kompatibilis számos digitális billentyűs hangszerrel. Megbízható teljesítmény: A Roland minőség és megbízhatóság jegyében készült KS-13 állvány hosszú éveken át kiváló teljesítményt nyújt.
    A kép illusztráció, a képen látható Hangszer nem tartozék!