Roland GO:LIVECAST Live Streaming Stúdió okostelefonokhoz Kinagyítás

Roland GO:LIVECAST Live Streaming Stúdió okostelefonokhoz

GO:LIVECAST

Új

Egy mini stúdió, amely mindig kéznél van

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 875 hűségpontot. A kosarad összesen 875 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 875 Ft‎.


87 500 Ft‎ áfával

  • A GO:LIVECAST egyszerű és elérhető formában kínál kiváló minőséget a webes közvetítésekhez. A hardver és alkalmazás együttvéve egy komplett streaming stúdiót alkot, amely lehetővé teszi a hang keverését, szöveg megjelenítését, média lejátszását, hangeffektek megszólaltatását  számítógép vagy költséges A/V eszköz nélkül. Egyedül a GO:LIVECAST hardverrel és hozzá tartozó alkalmazással minden eszköz rendelkezésedre áll a webes élő közvetítésekhez, ráadásul olyan minőségben, amely versenyre kel a közösségi oldalakon látható legjobb tartalmakkal.

    Okostelefonnal vagy tablettel együttműködő, komplett, profi stúdió webes közvetítésekhez

    Kompatibilis a Twitch, Facebook Live, YouTube és más kiemelt streaming platformokkal

    Integrált rendszer, amely egy kompakt asztali hardver és egy interaktív alkalmazás kombinációja

    Okostelefon-kamerák vezérlése, profi mikrofonok csatlakoztatása, médialejátszás és jelszintbeállítások a közvetítés közben, jól átlátható, egyszerűen elérhető vezérlőkkel.

    Nagy méretű, egyénileg beállítható médiakönyvtárak a megjeleníteni kívánt szövegekhez, zenéhez, videókhoz, fotókhoz és hangeffektekhez.

    Három mikrofonbemenet a kiváló énekhanghoz: Beépített mikrofon reverb effekttel, kombinált XLR bemenet fantom tápellátással, valamint fejhallgatómikrofon használatának lehetősége

    Fejhallgatóbemenet a monitorozáshoz

    Vonalbemenet hangszerek, keverő vagy más külső audiokészülék csatlakoztatásához

    Streamelés közben a közönség kommentjeinek követése közvetlenül az alkalmazással

    Egy második okostelefon-kamera hozzáadása wi-fi-n keresztül és a kamerák képének váltása a hardverrel vagy alkalmazással

    Skin szűrő, kamerán belüli tükrözés, automatikus portré/tájkép beállítást stb.