Roland GO:KEYS5-GT Szintetizátor

GOKEYS5-GT

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 2159 hűségpontot. A kosarad összesen 2159 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 2 159 Ft‎.


215 900 Ft‎ áfával

  • A GO:KEYS5-GT rendkívül könnyen használható, így gyorsan belemerülhetsz a zene alkotásának élményébe. A kompakt és elegáns design mellett a szintetizátorban számos fejlett funkció található, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy kreativitásod teljes mértékben kibontakoztathasd.

    Ez a szintetizátor több mint 500 kiváló minőségű hangszínnel rendelkezik, beleértve a zongora, szintetizátor, dob és egyéb hangszínek széles skáláját. Így bármilyen stílusban játszhatsz és kísérletezhetsz, hogy megtaláld a saját hangodat.

    A beépített Loop Mix funkcióval könnyedén hozhatsz létre professzionális szintű zenéket, akár egyedül, akár egy zenekarban. Egyszerűen válaszd ki a kívánt hangszínt, és készíts egyedi loop-okat, amelyeket egymáshoz illeszthetsz és rétegezhetsz.

    A GO:KEYS5-GT továbbfejlesztett hangszínekkel és funkciókkal rendelkezik az előző modellekhez képest. A beépített Bluetooth audio funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén összekapcsold a mobil eszközödet, és zenét hallgass, miközben játszol vagy gyakorolsz.

    A nagy felbontású LCD kijelző segítségével könnyedén navigálhatsz a beállítások között, és könnyen beállíthatod a kívánt hangszíneket és effekteket.

    A Roland GO:KEYS5-GT egy kompakt és könnyen hordozható hangszer, így bárhol zenélhetsz, legyen szó otthoni gyakorlásról, stúdiómunkáról vagy élő előadásról