Roland GO:KEYS3-TQ Szintetizátor

GOKEYS3-TQ

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 1629 hűségpontot. A kosarad összesen 1629 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 1 629 Ft‎.


162 900 Ft‎ áfával

  • Fedezd fel a zene világát a Roland GO:KEYS3-TQ szintetizátorral! Ez a lenyűgöző hangszer tökéletes választás minden zenésznek, legyen szó kezdőkről vagy tapasztaltabb játékosokról.

    A GO:KEYS3-TQ kivételesen könnyen használható, így gyorsan elmerülhetsz a zene világában. A lenyűgöző Teal Mint színű dizájn nem csak a szemnek gyönyörű látványt nyújt, hanem az inspirációt is növeli a játék során.

    Ez a szintetizátor rengeteg kreatív lehetőséget kínál. Több mint 500 kiváló minőségű hangszínnel rendelkezik, beleértve a zongora hangját, szintetizátorokat, dobokat és sok mást. Így bármit játszhatsz, amit csak elképzelsz.

    A beépített Loop Mix funkcióval könnyedén hozhatsz létre professzionális szintű zenéket. Egyszerűen válaszd ki a kívánt hangszínt, és hozz létre egyedi loop-okat, amelyeket egymáshoz illeszthetsz és rétegezhetsz, hogy lenyűgöző zeneművet alkoss.

    A GO:KEYS3-TQ ideális kísérő lehet a dalírás során is. A beépített Bluetooth audio funkcióval könnyedén összekapcsolhatod a mobil eszközödet, hogy hallgasd a kedvenc dalaidat, miközben játszol vagy dolgozol a saját zenéiden.