Nino NINO514NT Fa Guiro Béka Közepes Méret

NINO514NT

Új

A NINO® Percussion Wood Frog Guiro egy bájos ütőhangszer, melyet arra terveztek, hogy a gyerekeket bevonják a zenei felfedezésbe.

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 88 hűségpontot. A kosarad összesen 88 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 88 Ft‎.


8 820 Ft‎ áfával

  • Masszív fa anyagának köszönhetően könnyedén kezelhető, és a kézbe simuló formája segíti a gyerekeket a zene világának felfedezésében. A bordázott felületén a mellékelt eszközzel simítva olyan hangot hoz létre, ami emlékeztet egy vidám béka brekegésére.

    A hangszert szórakoztató külseje és különleges hangja teszi különösen vonzóvá a kicsik számára. Kisebb mérete lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen, így a gyerekek akár otthon is élvezhetik a játékot, vagy iskolában más hangszerekkel együtt játszva.

    Az eszköz meleg, kellemes hangja jól illeszkedik más hangszerekhez, így ideális választás csoportos zenei tevékenységekhez. Ugyanakkor egyéni játékhoz is tökéletes, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy saját ritmusukat és zenei kreativitásukat fedezzék fel.

    A NINO® Percussion Wood Frog Guiro egy kedves hangszert jelent minden gyermek számára, amely nem csak szórakoztató játékot kínál, hanem a zenei felfedezés útján is támogatja őket.

    Méret: Közepes (12 x 8,2 x 8 cm)

  • Anyag Tömör Fa
    Méret Közepes
    Szín Natúr