TC Electronic Röttweiler Distortion Lábkapcsoló

28 900 Ft‎

Röttweiler Distortion

A High-Gain gitár pedál!Legyen szó akár a klasszikus értelemben vett metálról, vagy thrashről, a teljesen elszabadult, kitekert hangzásig, a pedál otthon érzi magát, bármilyen zúzdáról legyen szó!

A Röttweiler Distortion a korábbi pedálokhoz képest még tovább merészkedik, páratlan hangzása hosszú időre meghozza a kedvet a gyakorlása, a riffek élvezetesebbek lesznek, köszönhetően a torzítás sűrű szövetének. A Röttweiler Distortion tervezése során az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy pontosan olyan pedált hozzunk létre, ami képes pontosan úgy működni, ahogy csak egy igazi, nagy teljesítményű csöves gitárerősítő lenne képes.

A pedál jelútja tisztán analóg, az eszköz hangzását a soft clipping révén forrón tartott jelszintek határozzák meg, így a Röttweiler is autentikus hangzással büszkélkedhet, a pedál révén bevetheted ugyanazt a csontig hatoló jelleget, amiért a gitárerősítőket annyira szeretjük.

A Röttweiler Distortion olyan jelleggel szólal meg, hogy átütően szól aki a mixből, nem úgy, mint a hagyományos stompbox eszközök, amiknek az elmosódottabb hangzása beleveszik a hangképbe. Tipikusan csak magukban szólalnak meg az ezekkel a pedálokkal megmunkált hangzások, egy együttesben már elvesznek a részletek, zenei környezetben nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Biztosíthatunk, hogy a Röttweiler Distortion esetében ennél többről van szó, akár gyakorláshoz, akár fellépéshez tökéletes az eszköz!

Akár power metal, vagy a thrash berkein belül a Röttweiler Distortion azonnal kimutatja a foga fehérjét (szürkéjét). A "Voice" feliratú kapcsoló két eltérő jelleg között vált, az egyik a klasszikus hard rock a másik inkább a metál vonalnak kedvez. A kapcsolón kívül viszont rendelkezésre áll a Treble és Bass szabályzó, amivel finomhangolhatjuk, hogy pontosan milyen körvonalakkal működjön a torzító, egy mozdulat kérdése, és a pedál segítségével a torzított gitár úgy szól, ahogy szeretnéd!

Kapcsolódó Termékek