iKlip Grip

23 990 Ft‎

Az iKlip Grip egy új, multifunkciós videó állvány Bluetooth kioldóval okostelefonokhoz és kompakt videókamerákhoz. Ez a termék valójában négy az egyben: asztali állvány, szelfibot, monopod és tripod. 3,5 és 6 coll között bármilyen okostelefont biztosan tart, tokban, vagy tok nélkül, ill. könnyen rá tudsz csavarozni egy GoPro kamerát, vagy bármilyen kompakt digitális fényképezgépet, kamerát.

Stabil tartás
Az iKlip Grip titka abban rejlik, hogy könnyen, de mégis biztonságosan tudod belehelyezni a puha rugós gumitartóba az okostelefonodat, így új szögekből készíthetsz fényképeket, videókat, hangfelvételeket. Az iKlip Grip telefontartó része standard rögzítő csavarfejjel rögzíthető más állványhoz is.

Biztos fogás
Az iKlip Grip ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és biztonságosan áll a kezedben, így a legjobb fényképeket készítheted el akár koncert közben a kedvenc bandádról. De ha épp úgy tartja kedved, csukd össze, és háromlábú állványként fog szolgálni az asztalodon, de bármilyen más felületen is stabilan fog állni. Csak nyisd szét a lábait, és már indulhat is a felvétel.

Bővítsd a lehetőségeidet
A teleszkópos botnak hála akár 50 cm-re is kihúzhatod a csatlakoztatott részt, ami egészen új perspektívát ad. Ráadásul a végén található csuklós résznek köszönhetően, 360 fokban körbeforgathatod a csatlakoztatott eszközt, vagy 90 fokban változtathatod a dőlésszöget. Minden adott, hogy a legjobb szemszögből vedd fel azt, amit szeretnél.

Bluetooth kioldó
Az iKlip Grip Bluetooth kioldóval érzkezik, azaz kényelmes távolságból tudsz videókat, vagy fényképeket készíteni. A kioldó bármilyen iOS és Android eszközzel kompatibilis, 10 méteres távolságig.

Tulajdonságok :
4 :1 - ben videóállvány: kézi állvány, háromlábú állvány, monopod és tripod adapter.
Bluetooth kioldó.
Állítható dőlésszög.
50 cm-ig kihúzható.
Standard rögzítő állvány kompakt fényképezőgépekhez.
3,5 - 6 coll közötti telefonokkal kompatibilis.
Kompakt videókamerákkal és GoPrókkal is kompatibilis.
Egyéb kézi videó- és hangfelvevő eszközökkel is együtt használható, pl. IK Multimedia több egyéb terméke.