iKlip Studio for iPad

11 990 Ft‎

Stúdióban, vagy zeneszerkesztéskor történő használatot segíti az olasz cég iKlip Studio nevű állványa, amely rugalmasan dönthető, az aktuális igényekhez igazítva az iPad elhelyezését.
Az iKlip Studio különlegessége, hogy nem csak egy asztali tartó az iPad modellekhez, hanem egyrészt univerzális, vagyis nem kell a tokból kiszabadítanunk a készüléket, és nem számít, hogy iPad, vagy iPad Air modellt használunk. Másrészt rugalmasan állítható a dőlésszöge, vagyis ülő és álló helyzetben való pozicionálásra is kitűnően alkalmas.
Az iKlip Studio úgy lett megalkotva, hogy az IK Multimedia számtalan alkalmazását is használni tudjuk vele, vagyis megtartja az iPad készüléket akkor is, ha a kijelzőre bökünk egy-egy beállítás miatt, vagy éppen virtuális potmétereket tekerünk. A szinte teljesen függőleges elhelyezés révén a kottaolvasó alkalmazások, mint az IK Multimedia iKlip Stage programja is kényelmesen használhatóak, míg a majdnem fekvő elhelyezés a különféle szerkesztésekhez nyújt könnyed hozzáférést.
Az iKlip Studio rendkívül könnyű, ütésálló termoplasztik alapanyagú, amely ellenálló és stabil, nem hajlamos a deformálódásra az idővel, és alsó gumibevonata révén a csúszás ellen is védett. Egyaránt támogatja az iPad álló vagy fekvő módban való elhelyezését, és a kábelek számára is zavarmentes elvezetési lehetőséget kínál. A szállításhoz teljesen összecsukható, ilyen állapotában alig nagyobb, mint egy iPad.

Tulajdonságai:
Használható a legtöbb 10"-os tablethez és e-book olvasóhoz.
Robosztus, mégis rugalmas és könnyű, ütésálló termoplasztik kivitel, amely biztonságosan megtartja az iPad-et anélkül, hogy megkarcolná azt.
Csúszásgátló gumi talpacskák gátolják meg az állvány elcsúszását.
Dőlésszöge rugalmasan állítható közel vízszintes síkig.
Segítségével a tablet dőlésszöge azonnal, gyorsan állítható függőlegestől a vízszintes nézetig.
Kíválóan használható stúdióban, irodában, utazáskor, otthon és az iskolában is.
Szabad hozzáférést biztosít a tableten lévő összes csatlakozóhoz és az elülső kamerához.
Gyorsan összeállítható.
Összehajtható a könyebb tárolás érdekében.
A legtöbb tablet tokkal együtt is ráhelyezhető.
Tartozék: levehető, az állvány hátuljába illeszthető iRig tartó.
Eredeti, olasz tervezésű és gyártású termék.

Súlya: 280 gr
Méretei: 148 x 215 x 29 mm
A rá helyezhető tablet maximális vastagsága: 11.5 mm.
Anyaga: Termoplasztik