Roland FP-10 digitális színpadi zongora Kinagyítás

Roland FP-10 BK digitális színpadi zongora

FP-10 BK

Új

digitális színpadi zongora

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 2434 hűségpontot. A kosarad összesen 2434 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 2 434 Ft‎.


243 400 Ft‎ áfával

  • A zongorajáték a zenei mondanivaló kifejezéséről szól. Az FP-10-es PHA-4 Standard billentyűzete egy kiváló akusztikus zongora játékérzetét adja vissza, a fejlett érzékelőrendszer pedig az erőteljes vagy finom játék minden árnyalatát képes visszaadni. Nagy felbontású érzékelők és a gyors repetícióért felelős, kiváltó pontos PHA-4 billentyűzetével tökéletesen közvetíti a dinamika és a játékmód legfinomabb változásait is. 

    A fehér billentyűk forradalmian új anyagból készülnek, amely tökéletesen adja vissza a valódi elefántcsont nedvességelnyelő képességét és textúráját, egy DP-10 pedál csatlakoztatásával pedig a kifinomult félpedáltechnika is megvalósítható.

    A metronóm segíti a ritmusérzék fejlesztését, Twin Piano módban pedig tanár és diák azonos hangtartományban játszhat együtt a hangszeren, elősegítve ezzel a gyorsabb tanulást. Mindezek mellett a Bluetooth és MIDI kapcsolattal egy DAW (Digital Audio Workstations) szoftverhez vagy olyan alkalmazásokhoz csatlakoztathatjuk a hangszert, mint az Apple GarageBand vagy Roland Piano Partner 2*.

    Ha utazás közben még több rugalmasságra vágyik, használja a hordozható KS-12 állványt – ha viszont ragaszkodik az autentikus megjelenéshez és sziklaszilárd stabilitáshoz, válassza az KSCP-10 állványt.