KAWAI KDP-110R digitális zongora Kinagyítás

KAWAI KDP-110R digitális zongora

KDP-110R

Új

 88 billentyű kiváló minőségű zongora mechnizmussal

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 3669 hűségpontot. A kosarad összesen 3669 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 3 669 Ft‎.


366 900 Ft‎ áfával

  • A Responsible Hammer Compact II mechanika három pontos érzékelő rendszert használ a fokozott játékélmény érdekében.
    A  harmadik érzékelő javítja a reagálást, amikor ugyanazt a hangot ismételten játssza, - ellentétben a hagyományos két érzékelő billentyűzettel- ,  lehetővé teszi, hogy egyetlen hang hangja fokozatosan "rétegezett" legyen, anélkül, hogy elveszne az előző hang.
    A Kawai zongoramechanikája figyelemmel kíséri az egyes gombok feloldásának sebességét, befolyásolja a zongora hangok megszólalási karakterét, és nagyobb hangsúlyt fektet a staccato és a legato játékra.

    Akusztikus zongora súlyozás

    Ahogy az akusztikus zongorák is használják a nehezebb és könnyebb  kalapácsokat,  úgy az RHCII billentyűs mechanika is különböző kalapácssúlyokat  alkalmaz, ami megfelelő minden játékstílushoz.

    A zongora hangja: Shigeru Kawai SK-EX koncert nagyzongora

    A Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora a következő lépés a művészi zongora kialakításában. Nyilvánvaló, hogy Japán premier zongorája, szerte a világon, a koncerttermektől és a zenei intézményektől is rengeteg elismerést kap, a kivételes világosságért és dinamikus tartományért.

    Valódi karakter minden hangban

    Visszaadja a Kawai elismert koncert zongorájának gyönyörű hangzását, a kivételes hangszer 88 mintavett hangja gondosan rögzíti, elemzi és hűen reprodukálja a fejlett Harmonikus képalkotó technológiát.
    Az egyes hangok egyedi rögzítése így megőrzi az SK-EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a KDP110 súlyozott billentyűinek lejátszása során hallható, az eredeti akusztikus forrás megbízható ábrázolása.