M-Audio MTRACK 2x2 hangkártya

33 500 Ft‎

Az M-Track 2X2 egy olyan könnyen használható, intuitív audio interfész, amelynek segítségével stúdióminőségű felvételeket készíthetünk kristálytiszta, 24-bit/192 kHz minőségben. A hangkártya a legújabb fejlesztésű magas jel-zaj arányú előfokokkal és eredeti A/D konverterekkel büszkélkedhet, mindezeket egy elegáns, csúcs minőségű fémházba építve, nagyméretű hangerőszabályzóval.

Az M-Track 2X2 segítségével egyszerre 2 csatornát rögzíthetünk, ezek közül az első egy XLR/TRS kombó bemenet, ami a hátsó panelen található. Ezen kívül találunk még egy teljesen új hangszer bemenetet is a front panelen, ami érzékenysége és impedanciája úgy lett kalibrálva, hogy tökéletes gitár és basszusgitár felvételt készíthessünk egyenesen az interface-re csatlakozva.
Standard USB vagy USB-C porton keresztül köthetjük össze Mac vagy PC számítógépünkkel, az ehhez szükséges kábeleket megtaláljuk a csomagban.

A prémium nagy sebességű USB kapcsolat és az USB/Direct balance potméter segítségével minimalizálhatjuk a bemeneti késést, így zero latency-vel monitorozhatjuk hangforrásainkat felvétel közben, ezzel jelentősen megkönnyítve a rögzítés folyamatát.

A professzionális hangminőség, könnyű használhatóság és a mellékelt szoftver csomag együttes segítségével minden rendelkezésedre áll egy jó hangfelvétel készítésére, ezért az M-Track 2X2 az egyetlen tökéletes választás a szóló előadók számára.

Kristály tiszta hangminőség A legújabb professzionális minőségű Crystal Preamps? előfokok jóvoltából soha nem volt még ilyen egyszerű a jó minőségű jel rögzítése. Az M-Audio C-Series minden egyes családtagjában ilyen előfokokat találunk. A Crytal Preamps a kezdetektől fogva egy részletgazdag, alacsony zajszintű felvételi lehetőséget kínál a zenészek és producerek számára, ami garantálja, hogy a maximumot hozd ki a mikrofonodból, és hogy úgy rögzítsd zenédet, ahogy azt szeretnéd. A dinamikus mikrofonokon kívül a +48V phantom power kapcsoló segítségével jó minőségű kondenzátor mikrofonokat is használhatunk.

Ultra hordozható stúdió minőségű rögzítés
Az M-Track 2X2 interfészben található A/D convertereket úgy alkottuk meg, hogy játékod minden egyes apró részletét rögzítheted segítségükkel, a 24 bit-es felbontásnak köszönhetően pedig kivételes a felvétel dinamika tartománya is. Ezen felül a mintavételi frekvenciát akár 192 kHz-re is állíthatjuk, így teljesen tiszta, valósághű jelet rögzíthetünk.Akár demót vagy végleges sávokat vennél fel, az M-Track 2X2 azt a minőséget nyújtja számodra, amire igazán szükséged van, mindezt egy rendkívül könnyen szállítható, felhasználóbarát felületen, strapabíró kivitelben.

Az M-Track bármilyen projekttel megbírkózik

Az M-Track 2X2 segítségével 2 csatornát rögzíthetünk a szimmetrikus XLR/TRS kombó bemeneti csatlakozón, illetve az új TRS hangszerbemeneten keresztül, mindezt stúdió minőségű 24-bit/192kHz felbontással.A flexibilis kombó bemenet használatával bármilyen jelforrást csatlakoztathatunk, legyen szó mikrofonról, vagy vonal szintű eszközről, valamint tökéletesen és tisztán rögzítheted gitárod vagy basszusgitárod DI-jelét, köszönhetően az erre a célra kialakított érzékenységű és impedanciájú hangszerbemeneteknek.

Korszerű, nagy sebességű, Zero Latency felvétel.

Az M-Track 2X2 beüzemelésénél nincs egyszerűbb; telepítsd a driver-t, csatlakoztasd Mac-edhez, vagy PC-dhez standard USB-n, vagy USB-C porton keresztül, és már készen is állsz a felvételre. A nagy sebességű USB-C kapcsolat és az USB/Direct Balance szabályzó, valamint a monitorozás késését garantáltan nélkülöző M-Track 2X2 segítségével már csak arra kell koncentrálnod, ami igazán fontos: a tökéletes előadásra!