Logic PRO 9 - zenekészítés profi szinten Kinagyítás

Logic PRO 9 - zenekészítés profi szinten

4501

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 55 hűségpontot. A kosarad összesen 55 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 55 Ft‎.


5 500 Ft‎ áfával

  • Logic Pro 9 kézikönyv ? Zenekészítés profi szinten. CD-melléklettel!

    A szerző több évet dolgozott azon, hogy minél több hasznos tippre és trükkre jöjjön rá a Logic használatával kapcsolatban. A sok-sok órányi töprengésnek, szemöldökráncolásnak, körömrágásnak, vagyis a kutatásra fordított éveknek a tömör eredményét tartja Ön most a kezében. Akár az elejétől a végéig elolvassa a könyvet, akár csak egy-egy fejezetbe mélyed bele, a könyv segítségével a munkája könnyebbé válik a Logic-kal, növekedni fog a produktivitása, és egyre örömtelibbé fog válni ennek az erőteljes és lenyűgöző szoftvernek a használata.

    Az Apple Logic zenei szekvenszerprogram rendkívül híres rugalmasságáról és testreszabható tulajdonságairól. Mint minden bonyolult szoftvernél, az út célunkig nem mindig nyilvánvaló ? a problémát pedig az is súlyosbítja, hogy a Logic egy funkciót nagyon sokféleképpen tud végrehajtani. A Logic funkcióleírásai gyakran szegényesek vagy homályosak ? néha pedig egyáltalán nincsenek dokumentálva. A szoftver összetettsége abban is megnyilvánul, hogy sok hasznos funkció el van rejtve a képernyőn, gyakran mélyen beágyazott menükben vagy sokak számára ismeretlen billentyűparancsokkal érhetők el.

    A könyv anyaga főként a Logic Studio 9-et fedi le, de nagyon sok hasznos tanáccsal láthatja el az előző verzió, a Logic 8 használóit is, hiszen az Apple elég sokat változtatott a program vizuális megjelenésén, funkcionalitásában kevésbé. A kézikönyv fejezetei a Logic legtöbb területét lefedik ? azonban ne úgy tekintsen erre a műre, mint ami csak akkor hasznos, ha egy adott probléma megoldását szeretne kinézni belőle. Mélyedjen bele, olvassa elalvás előtt vagy akár reggelizés közben! Új módszerekre fog bukkanni, vagy épp olyan billentyűparancsokra, amelyekről eddig nem is gondolta volna, hogy léteznek. A könyv írása közben maga a szerző is nem egyszer kiáltott fel: "Ezt eddig nem is tudtam!"

    Ne feledje, a Logic Pro a profik kedvence ? könyvünk segítségével pedig Ön is azzá válhat!