Boss VE-1 Ének effekt Kinagyítás

Boss VE-1 Ének effekt

VE-1

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 849 hűségpontot. A kosarad összesen 849 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 849 Ft‎.


84 900 Ft‎ áfával

  • Az énekhang káprázatos hangzását hozza létre.

    Testes zengető és további nélkülözhetetlen énekeffektek, mesterien egy koampakt és könnyen kezelhető dobozkába csomagolva.
    A VE-1 legjelentősebb előnye az, hogy nem kell profi hangmérnöknek lenni ahhoz, hogy az énekhangod a saját ízlésed szerint szólaljon meg. Minden kézre áll, ami a kiváló énekhangzás kialakításához szükséges bárhol, bármikor. Az audio effektek előállítása terén legyen szó kezdőről vagy rutinos hangmérnökről, a VE-1 nagy felbontású jelfeldolgozásának köszönhetően minden énekhangból gyönyörű hangzás hozható létre.
    A VE-1 esetében a dögös megszólaláshoz nem kell összetett paraméterek beállításával bajlódni. A hét gyári beállításból ki választjuk a megfelelőt, és a tekerőpotméterek segítségével beállítjuk az effekt szintjét és mértékét. Haladó felhasználók számára további paraméterek állnak rendelkezésre a részletes “finom-hangoláshoz”.
    A profi zengetők mellett a kívánt hangzás létrehozásához dedikált kontrollerekkel érhető el a Double (duplázó), a Pitch Correct (hangmagasság korrekció), és az Enhance (kiemelés) funkció. A Pitch Correct segít a pontos intonálásban, vagy akár jellegzetes “elektronikus énekhangot” is létrehozhatunk vele. Az aktuálisan használt beállítással együtt, négy saját beállítás érhető el a Memory funkció segítségével.
    A beépített USB audio port lehetővé teszi a megeffektezett énekhang számítógépes közvetlen felvételét zeneszerkesztő szoftverbe, illetve minőségi énekhang rögzítését YouTube feltöltésekhez.
    A VE-1 működtethető tápegységről és elemről is, így az utcazenéléstől a házi stúdió felvételkészítésen át a színpadi fellépésekig, minden helyzetben megállja a helyét!

    A legtöbb énekesnek nincs mindig lehetősége profi hangmérnököt felkérni a megfelelő énekhangzás beállításához minden fellépésen. A VE-1 tökéletes minden-az-egyben megoldás a nagyszerű énekhang beállításához külső segítség nélkül. Akár utcazenéléshez, akár klub bulikhoz, a VE-1 minden helyzetben profi megszólalást garantál.
    A hét gyári beállítás között nemcsak az effekt intenzitása vagy mértéke a különbség — mindegyikük több zengető összetett kombinációja, az adott beállításhoz optimalizálva. Ezek az effektvariációk minden effekt intenzitáshoz a számára legmegfelelőbb beállításokat alkalmazzák, úgy hogy soha nem fedik el a direkt, száraz énekhangot.

    Hét különböző tér effekt, változtatható beállításokkal

    Duplázó effekt az énekhang vastag megszólalásához

    Részletesen állítható paraméterek haladók számára

    Tápegységről vagy elemről is működik a széleskörű felhasználáshoz

    Beépített memória a különböző beállítások gyors eléréséhez

    Az USB audio port számos lehetőséget kínál számítógépes csatlakozáskor