iRig MIDI 2

29 990 Ft‎

Az IK Multimedia bemutatja az iRig MIDI 2-t, az első Lightning és USB csatlakozós mobil MIDI interfészt, ami a legtöbb iOS és Android eszközzel kompatibilis. (OTG - Mini-DIN és 30 tűs kábel külön megvásárolható hozzá). Minden benne van, amiért elődje az iRig MIDI szerethető volt, de most még hordozhatóbb, irányíthatóbb és kompatibilisabb lett. Egyszóval ez egy tökéletes, hordozható MIDI eszköz.

Kulcs a kompatibilitás
Az iRig MIDI 2 az első MIDI interfész, ami teljesen kompatibilis az Apple Lightning kábelével, de ez nem jelenti azt, hogy más készülékekkel ne lehessen használni, ugyanis, a Mini-DIN konnektorhoz csatlakoztatható a tartozék USB kábel is. Természetesen külön megvásárolható OTG - Mini-DIN (Android készülékekhez) és 30 tűs kábel (iPad2/3/4 ill. iPhone 4/4S-hez) kábel is, hogy bármilyen készülékkel használható legyen az eszköz.

Hordozhatóságra és az összhangra teremtve
Az iRig MIDI 2-t a lehető legkisebb méretűre tervezték és az összes kábel kihúzható belőle, így valóban olyan kisméretű, hogy bárhova könnyedén magunkkal vihetjük. A tartozék Mini DIN - Lightning kábel csatlakozója teljesen vékony, így nem kell a mobileszközt a tokjából kivenni a csatlakoztatáshoz. A szintén tartozék USB kábel is vékony csatlakozós, így nem zavarja a Mac, vagy más laptop egyéb csatlakozóját.

Ilyen hordozható MIDI eszköz még nem volt
Az iRig MIDI 2-n három MIDI port található ahová MIDI-DIN kábeleket lehet csatlakoztatni. Az egyik port a MIDI-IN, a másik a MIDI-THRU, a harmadik pedig a MIDI-OUT. A csatlakozók szabvány méretűek, így nincs szükség sem adapterre, sem egyéb speciális kábelre, azaz bármilyen szabvány MIDI-DIN kábel csatlakoztatható hozzá. Ezekre a bemenetekre (IN; THRU; OUT) külső billentyűzeteket, kontrollereket és más hangforrásokat tudunk csatlakoztatni. A bemenetek közül az IN külső billentyűk, kontrollerek, valamint zenei modulok szintetizátoron történő lejátszását teszi lehetővé. A THRU átjátszó porton keresztül MIDI adatot küldhetünk egyszerre több MIDI eszköz felé. Az OUT kimenethez csatlakozva mobil eszközről, vagy laptopról vezérelhetünk különféle hardvereket, vagy szintetizátort. A készülékházba két visszajelző LED került beépítésre az IN és az OUT portokhoz, amelyek segítségével nyomon követhető, hogy a jel éppen merre halad.

Számos alkalmazással érkezik
Az iRig MIDI 2 több mint egy hordozható MIDI interfész, hiszen számos kreatív zeneszerkesztő programmal is együttműködik. Az iOS eszközt használóknak ajánljuk az ingyenes több száz előre programozott zenei mintával rendelkező SampleTank FREE?t, valamint a koncertminőségű zongoraalkalmazást az iGrand Piano FREE-t. Androidos felhasználóknak az iGrand Piano FREE és az iLectric Piano FREE alkalmazásokat javasoljuk. Mac és PC felhasználók pedig a SampleTank 3 SE-vel alkothatnak.
Mindezek mellett az iRig MIDI 2 természetesen együttműködik az összes MIDI kompatibilis Mac és PC szoftverrel és iOS alkalmazással is. Ilyen alkalmazások a GarageBand, Cubasis, Beat Maker 2, Auria stb.

A legendás olasz dizájn
Az iRig MIDI 2-t Modenában, Olaszország magas színvonalú ipari formatervezéséről híres városában fejlesztették és gyártották. Mint az összes IK Multimedia termék, az iRig MIDI 2 is számos minőségellenőrző tesztnek lett alávetve, a teljes megbízhatóság érdekében. Ellenállóságát pedig külsejének puha gumírozott borítása biztosítja.

Tulajdonságai:
Tartozék 60 cm hosszú iOS Lightning csatlakozó kábel.
Tartozék 60 cm hosszú USB kábel.
Mérete: 49.5 mm x 78 mm x 30 mm.
Súlya: 60 gramm

Kapcsolódó Termékek