Aquarian HF20 20” Hi-Frequency Clear dobbőr Kinagyítás

Aquarian HF20 20” Hi-Frequency Clear dobbőr

HF20

Új

Vékony, 7 mm vastagságú Nu-Brite fólia Kiemeli a magasabb frekvenciájú hangokat Tiszta és éles hangválasz Átlátszó - Clear Ideális választás ütő- vagy rezonátorbőrként

További információ

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 78 hűségpontot. A kosarad összesen 78 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 78 Ft‎.


7 800 Ft‎ áfával

  • Az Aquarian „HF” Hi-Frequency dobbőrcsalád precíz és érzékeny játékhoz készült. Ideális választás, ha szeretnéd kiemelni a dobod magasabb hangjait, vagy élesebb tónusokat szeretnél kihozni a hangszeredből. A vékony, 7 milliméter vastagságú Nu-Brite fólia fokozza a dob magasabb frekvenciáit, és élénkebb frekvenciaválaszt eredményez. A Hi-Frequency lehetőséget biztosít arra, hogy ütő- vagy rezonátorbőrként is használd. A 7 mm vastagságú HF sorozat kiválóan kiemeli a magasabb frekvenciájú overtone-okat, tiszta és fulladásmentes választ biztosítva. Az Aquarian Hi-Frequency Clear dobbőr ideális választás lehet a stúdióban vagy élő fellépéseken, mivel segít abban, hogy a dobhangod kiemelkedjen a tömegből. Legyen az Aquarian Hi-Frequency Clear dobbőr a hangzásod alapja, és tapasztald meg a magasabb frekvenciák tisztaságát és élénkségét!
  • Bevonat Clear
    Dot nincs
    Méret 20"
    Rétegek száma 1
    Rétegek vastagsága 7 mm
    Szín átlátszó
    Dob típus Tambőr
    Bőr típus Ütőbőr
    Tompítás nincs