Ableton Live kézikönyv + Tippek és trükkök Kinagyítás

Ableton Live kézikönyv + Tippek és trükkök

4503

Új

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerezhetsz 39 hűségpontot. A kosarad összesen 39 hűségpontot tartalmaz, amit a következő értékű kuponra válthatsz be: 39 Ft‎.


3 990 Ft‎ áfával

  • Ableton Live kézikönyv + Tippek és trükkök

    Hiánypótló művet tarthat kezében az olvasó. Magyarországon most először jelenik meg színvonalas szakkönyv a számítógépes rendszereket használó zenészek számára. A Controller Books sorozat első kiadványa a hatalmas népszerűségnek örvendő Ableton Live DJ és zeneszerkesztő program kézikönyve.

    A könyv nem azonos a felhasználói kézikönyvvel, hanem azon túlmutatva bevezet a kreatív gondolkodásmódba, a munkamenetek fejlesztésébe, megoldásokat nyújtva a mindennapi célok eléréséhez.
    160 oldalon ismerhetjük meg az Ableton Live használatának rejtelmeit, illetve több száz tippet és trükköt sajátíthatunk el a profi felhasználóktól. A gyakorlati útmutatást több mint 200 ábra segíti, a kézikönyv végén pedig praktikus kislexikon igazít el az idegen kifejezések labirintusában. A kötet az Ableton Live 6-os verziójához készült, a függelék pedig tartalmazza a 7-es verzió újításait, kiegészítéseit. A könyv bátran ajánlható az Ableton Live szoftver összes változatához.

    Habár az Ableton Live kezelőfelülete rendkívül egyszerű, a külső mögött nagyon nagy erő lakozik. A könyv bemutatja azokat az új módszereket, amelyek segítségével Te is könnyedén magadévá teheted mindezt az erőt!